Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Uyanış ve Yükseliş sezonundan sonra şimdi de... Yıldırım açıkladı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF Birinci Ligi'nde yeni sezona verecekleri ismi açıkladı. Yıldırım, “Biz geçen sezon ‘Uyanış Sezonu’ dedik Uyandık, bu sezon ‘Yükseliş Sezonu’ dedik Yükseliyoruz, gelecek sezon TFF 1. Lig'de de ‘Şahlanış Sezonu’ diyeceğiz ve Süper Lig'e çıkacağız” dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezona verdikleri ismi açıkladı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, TFF Birinci Ligi'ne 'ŞAHLANIŞ' sezonu adını verdiklerini açıkladı. Yıldırım, “Biz geçen sezon ‘Uyanış Sezonu’ dedik uyandık, bu sezon ‘Yükseliş Sezonu’ dedik yükseliyoruz, gelecek sezon 1. Lig'de de ‘Şahlanış Sezonu’ diyeceğiz ve Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu. 

SÜPER LİG'DE KALICI OLACAĞIZ

Yeni sezonda nokta transferi yapacaklarını ve kuracakları güçlü kadro ile Süper Lig'e çıkmayı hedefleyeceklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Taraftarımız başta olmak üzere herkesin desteğine ihtiyacımız var. Yeni sezonda gerçekten çok zorlu müsabakalar oynayacağız. İnşallah sezon sonunda Süper Lig'de yerimizi alacağız. İlk amacımız Süper Lig'de kalıcı olmak. Bunun için şimdidenhazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.