Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Uyanık Gökay'ın da kalmasını istiyor

Samsunspor

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, takımda kalmasını istediği oyuncular arasında Gökay İravul'un da ismini yönetime verdi. Konuyla ilgili olarak Alanyaspor'un kapısını çalmaya hazırlanan kırmızı beyazlı ekip, başarılı futbolcuyu bonservisiyle almaya çalışacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, takımda kalmasını istediği oyuncular arasında Gökay İravul'un da ismini yönetime verdi. Konuyla ilgili olarak Alanyaspor'un kapısını çalmaya hazırlanan kırmızı beyazlı ekip, başarılı futbolcuyu bonservisiyle almaya çalışacak. Bu oyuncuyla ilgili olarak B planı da hazır olan Samsunspor, en kötü şartta oyuncuyu kiralık olarak renklerine katacak.

GÖKAY İRAVUL DA İSTEKLİ 

Hatırlanacağı üzere kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık, kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Enes İslam İlkin ve Samed Hakan Kılıç'ın daha önce takımda kalmaları yönünde girişimlere başladıklarını söylemişti. Şimdi bu isimlere Gökay İravul da eklendi. Gökay'ın ise Samsunspor'da oynama taraftarı olması kırmızı beyazlı ekibin işini oldukça kolaylaştıracak gibi duruyor. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.