Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Üç maçtada ilk 11'de sahaya çıktılar! İşte İrfan Buz'un altısı

Samsunspor

Geride kalan Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi FK karşılaşmalarında kaleci Nurullah Aslan, savunmada Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Gökhan Meral orta alanda Guido Koçer ve İlyas Kubilay teknik direktör İrfan Buz'un vazgeçilmezleri olarak göze çarpan isimler oldular. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, geride kalan 3 maçta 6 oyuncusundan vazgeçmedi. Şu ana kadar oynanan Gümüşhanespor, Pendikspor ve Başkent Akademi FK karşılaşmalarında kaleci Nurullah Aslan, savunmada Aytaç Sulu, Yalçın Kılınç, Gökhan Meral orta alanda Guido Koçer ve İlyas Kubilay teknik direktör İrfan Buz'un vazgeçilmezleri olarak göze çarpan isimler oldular. Savunma hattını zorunlu kalmadıkça bozmayan tecrübeli teknik adam, özellikle kanat ve forvet hattında sürekli bir arayış içinde. 

İDEAL KADRO ARAYIŞI

Büyük umutlarla transfer edilen Atabey Çiçek'in henüz istenilen performansa ulaşamaması teknik patron Buz'u bu bölgede oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Son oynanan Başkent Akademi Futbol Kulübü karşılaşmasında savunmada yapılan bireysel hatalardan da dertli olan teknik direktör İrfan Buz'un Cumartesi Tarsus İdman Yurdu karşısına nasıl bir ilk 11 ile çıkacağı şimdiden büyük bir merak konusu oldu. Yılport Samsunspor, iki günlük aranın ardından Tarsus maçı için hazırlıklarına bu akşam start verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.