Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

U23 Milli takımına davet edilen Celil Yüksel ve Polat Yaldır, takımdan iki hafta ayrı kalacaklar... Altay ve Eyüpspor maçlarında  yoklar ...

Samsunspor

Aday kadroya davet edilen Samsunspor'un genç yıldızları Celil Yüksel ve Polat Yaldır ligde ilk iki haftada oynanacak Altay ve Eyüpspor maçlarında  yer almayacaklar. Her iki oyuncu da 31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 18.00'de Konya Ramada Plaza By Wyndham Hotel'de olacaklar.

Samsunspor Haber  - U23 Milli Takımımızın 8-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Konya'da katılacağı 5. İslami Dayanışma Oyunları aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya davet edilen Samsunspor'un genç yıldızları Celil Yüksel ve Polat Yaldır ligde ilk iki haftada oynanacak Altay ve Eyüpspor maçlarında  yer almayacaklar. Her iki oyuncu da 31 Temmuz 2022 Pazar günü saat 18.00'de Konya Ramada Plaza By Wyndham Hotel'de olacaklar.

BATU KAPLAN KONUŞTU

Konuya ilişkin olarak Güncel Futbol programında Mert Akçay ve Ümit Gök'e konuşan Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, "Evet iki oyuncumuz milli davet aldılar. Bu durum bizi fazlasıyla mutlu etti. Futbolcularımızın milli takımlarda oynaması bizi gururlandırır" dedi. 

TÜRKİYE B GRUBUNDA

Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek oyunlarda Milli Takımımız A Grubu'nda Senegal, Cezayir ve Kamerun ile aynı grupta yer alacak. B Grubu'nda ise Fas, İran, Suudi Arabistan ve Azerbaycan mücadele edecek. Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar adını bir üst tura yazdıracak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.