Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tutu’nun başkanlık hayali suya düştü

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak’ın sabah belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda paranın dışında 28 Ocak’ta yapılacak kongre konusu da karara bağlandı. Alınan karar doğrultusunda Erkurt Tutu’nun yeniden başkan olma gibi bir durumunun kesinlikle olmayacağı da kesinlik kazandı.

Samsunspor Haber  - Samsun Valisi Osman Kaymak’ın, bu sabah belediye başkanlarıyla beraber yaptığı toplantıda Erkurt Tutu’nun Samsunspor’a yeniden başka olma ihtimalinin ortadan kalktığı haberi taraftarlar arasında büyük sevince neden oldu.  Kulübe maddi destek için bir araya gelen başkanların buluşmasında Vali Kaymak, yeni yönetim oluşturulması noktasında da başkanlardan destek istedi.

TUTU YIKILDI

Ortak alınan karar doğrultusunda Erkurt Tutu’nun yeni oluşumda kesinlikle görev almayacağı şartı koşuldu. Bugünkü toplahtıya kadar Samsunspor’a başkanlık konusunda beklentisi olan Tutu’nun kendisine iletilen bu kararla büyük yıkım yaşadığı iddia edildi. Samsunsporlu taraftarlar, Vali Osman Kaymak olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür ettiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.