Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tutu kayyum listesinde mi?

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak, kayyum listesinin oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda Samsunspor'un Manisaspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında Vali Kaymak'ın başkanlığında Fatih Öztürk, Haluk Tan, Ediz Durmuş Bilgin, Tarık Özdal, Erkurt Tutu bir restoranda akşam yemeği yedi.

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, kayyum listesinin oluşturulması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda Samsunspor'un Manisaspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında Vali Kaymak'ın başkanlığında Fatih Öztürk, Haluk Tan, Ediz Durmuş Bilgin, Tarık Özdal, Erkurt Tutu bir restoranda akşam yemeği yedi. İddiaya göre Vali Kaymak'ın kayyum yönetimini Salı gününe kadar oluşturup mahkemenin onayına sunacağı ifade edildi. Bu akşam ki çok özel görüşmede Samsunspor eski başkanı Erkurt Tutu'nunda yer alması kafaları karıştırdı.

ERKURT TUTU GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Erkurt Tutu'nun da kayyum yönetimi listesinde yer alacağı haberi kırmızı beyazlı taraftarları yine kızdırdı. Vali Kaymak'a yönetim listesinde Erkurt Tutu'nun olmaması konusunda çağrıda bulanan kırmıı beyazlı taraftarlar, Manisaspor galibiyetiyle yakalanan güzel havanın uzun soluklu yaşanması noktasında Samsunspor eski Başkanı Tutu'nun bu oluşumdan uzak tutulmasını istiyor. Bakalım Salı günü mahkemeye sunulacak yönetim kurulu listesinde Tutu olacak mı ? Şimdi herkes bu sorunun cevabını beklemeye başladı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.