Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tutu başkanlık için ‘VARIM’ dedi

Samsunspor

Normal şartlarda bugün kendisine yakın gazetelere kongrede yeniden aday olacağını açıklayacağı iddia edilen Tutu’nun büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü liste çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un mevcut Başkanı Erkurt Tutu sessizliğini bozuyor. Normal şartlarda bugün kendisinin belirlediği gazetelere kongrede yeniden aday olacağını açıklayacağı iddia edilen Tutu’nun büyük bir gizlilik içinde sürdürdüğü liste çalışmalarında sona geldiği ifade edildi.

GÜVEN OYUNU ALACAK

20 Aralık’ta çoğunluk sağlanamadığı taktirde 27 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olacak Tutu, bir anlamda şehrin de güven oyunu almayı hedefliyor. Devre arasında mevcut futbolcu alacaklarıyla beraber yapılacak transferlere kadar bir çok konuda planlarını yapan Başkan Erkurt Tutu’nun şehirden destek beklediği ifade edildi.

TUTU’NUN PLANI HAZIR

Yakın çevresinde çok kaliteli bir oyuncu gurubuna sahip olduklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu’nun yapılacak nokta yabancı oyuncu transferleri sayesinde takımın play offu hatta ve hatta zorladıkları taktirde ilk iki den Süper Lig’i bile düşünülebileceğini söylediği belirtildi. Şimdi herkes tüm dikkatini Tutu’nın yapacağı bu açıklamalara çevirdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.