Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Transfere yenge engeli

Samsunspor

Samsunspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Dimitros Pelkas'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Yıldız futbolcu, kırmızı beyazlı ekipte oynamaya sıcak baksada eşi Kyveli Marda'nın İstanbul'da yaşamak istemesi işleri zorlaştırıyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un kadrosuna katmakta ısrar ettiği Dimitros Pelkas'ın transferi ona bağlı. Başkan Yüksel Yıldırım'ın da transfer etmek için yoğun çaba sarfediyoruz dediği yıldız oyuncunun transferine en büyük engelin eşi Kyveli Marda olduğu ortaya çıktı. Marda'nın İstanbul'da yaşamak istemesi kırmızı beyazlı ekibin transferi sonlandırmasını zorlaştırıyor. Samsunspor'un yıldız oyuncuya imza attırması için önce yenge Marda'yı  ikna etmek zorunda.

DORUKHAN VE TRAORE GERÇEĞİ 

Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yüksel Yıldırım, Gazeteci Alper Noyan Cabbar'a Dorukhan ve Traore'yi transfer etmek için çabaladıklarını da söyledi.  Samsunspor Başkanı Yıldırım, Süper Lig'de kalıcı olmak için güçlü bir kadro kurmaya gayret ettiklerini ancak transfer yapmanın çok zor olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı taraftarların yönetimden yıldız oyuncu transfer beklentisi ise devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.