Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Transfer tahtasının açılması neden son dakikaya bırakıldı

Samsunspor

Geçmişten gelen oyuncu alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle transfer tahtası kapalı olan kırmızı beyazlı ekip, 5'i yabancı toplam 13 yeni oyuncusuna lisans çıkaramadı. Gazişehir maçına saatlere kala devam eden tahta krizinin çözülüp çözülmeyeceği büyük merak konusu.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da transfer tahtası krizi kontrol edilemez hale geldi. Başkan Erkurt Tutu ve yönetiminin böylesine önemli bir sorunu son dakikaya bırakması büyük bir hata olarak kabul edilirken; Gazişehir maçına saatler kala yeni transferlerine lisans çıkaramayan Samsunspor'da en büyük stresi taraftar yaşarken, yönetim kurulunun ise sakinliğini koruması pes dedirtti. 

EN BÜYÜK STRESİ TARAFTAR YAŞIYOR 

Eğer bugünde yönetimin transfer tahtasını açma girişimleri sonuçsuz kalırsa kırmızı beyazlı ekibin, yarın ligin ilk haftasında oynanacak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında sahaya genç takım ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve kurmayları, tahtanın açılması noktasında gerekli olan 4 milyon TL yi bulamaz ise sorun içinden çıkaramaz bir boyut kazanacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.