Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Transfer tahtasında sevindiren gelişme

Samsunspor

Samsun Valisi Osman Kaymak'ın büyük gayretleri sonucunda transfer tahtasında mutlu sona yaklaşan kırmızı beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına start verdi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da tahtanın açılması artık an meselesi. Samsun Valisi Osman Kaymak'ın büyük gayretleri sonucunda transfer tahtasında mutlu sona yaklaşan kırmızı beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına start verdi. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun devre tamamlanmadan önce yönetime sunduğu o listeden isimlerle görüşmeler başladı.

SAVUNMA VE HÜCUM ÖNCELİK

Öte yönden daha önce prensipte anlaşma sağlanan ve transfer tahtasını bekleyen oyunculardan Canberk Dilaver ve Anıl Taşdemir ile de görüşmeler yarından itibaren başlayacak. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun savunma ve hücum hattına yabancı oyuncu takviyesi yapılması yönünde Sportif Direktör Coşkun Zeren ile sürekli görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

YÖNETİM ÇALIŞMALARI DA SÜRÜYO

Bu arada Samsun Valisi Osman Kaymak, bugün İstanbul’da ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya Aşçı’yı ziyaret etti. Vali Kaymak ve Aşçı’nın gündeminde Samsunspor vardı. Cuma günü gerçekleşecek kongre öncesi yönetim oluşturma çalışmalarına devam eden Vali Osman Kaymak’ın Kaya Aşçı ile başkanlık konusunu görüştüğü belirtildi. Kaya Aşçı’nın başkanlık konusuna sıcak baktığı fakat bazı endişeleri olduğunu Vali Osman Kaymak’a ilettiği öğrenildi. Aşçı’nın yarın başkanlık için kararını vereceği belirtildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.