Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tramvaylar yarın ücretsiz

Samsunspor

Samsunsporlu taraftarlar, bundan önce olduğu gibi yarın oynanacak zorlu İstanbulspor karşılaşmasına da tramvaylardan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatıyla taraftarlar, Pazar günü saat 13.00 ile 18.30 arasında tramvayları ücretsiz olarak kullanabilecek. 

Samsunspor Haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Samsunsporlu taraftarlara ücretsiz tramvay jesti devam ediyor. Yarın sahasında İstanbulspor ile son derece kritik bir müsabakaya çıkacak kırmızı beyazlı ekibin taraftarları, 13.00 ile 18.30 arasında passoliglerini göstermeleri şartıyla tramvayları ücretsiz olarak kullanabilecekler. 

UYGULAMA DEVAM EDİYOR

Ligde zor günler geçiren Samsunspor’a bu zamana kadar desteğini esirgemeyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Yarın ki hayati İstanbulspor karşılaşması Samsunspor için son derece önemli. Sahada ter döken takımımızın, taraftar desteğine ihtiyacı var. Sahaya taraftar desteği ile çıkacak olan takımımız moral olarak zaten 1 puan önde maça başlamış olacaklar. Tüm halkımızı yarın oynanacak maçta hazır olmaya davet ediyorum" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.