Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane'nin yokluğunda forvette kim oynayacak... BAH MI AKYÜZ MÜ ? 

Samsunspor

Son iki maçta oyuna sonradan giren ve gelecek adına umut veren bir performanrs ortaya koyan Bah mı yoksa teçrübesiyle heran bir şeyler yapabilecek durumda olan Mehmet Akyüz mü ? Elbette bu kararı teknik direktör Fuat Çapa verecek. Ancak teknik direktör Çapa ve ekibinin kararını Bah'tan yana kullanacağı iddia edildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da bu akşam oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında Tomane'nin yokluğunda forvette kim oynayacak ? Son iki maçta oyuna sonradan giren ve gelecek adına umut veren bir performanrs ortaya koyan Bah mı yoksa teçrübesiyle heran bir şeyler yapabilecek durumda olan Mehmet Akyüz mü ? Elbette bu kararı teknik direktör Fuat Çapa verecek. Ancak teknik direktör Çapa ve ekibinin kararını Bah'tan yana kullanacağı iddia edildi. 

ÇAPA KARARINI VERDİ 

Son iki haftadan bu yana maç kadrosuna dahi giremeyen ve buna bağlı olarak maç eksiği olan Mehmet Akyüz'e Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının ikinci devresinde şans vermesi bekleniyor. Öte yandan çiçeği burnunda yeni teknik direktörün takımın kilit bölgelerinde de bazı radikal kararlar alacağı sahaya sürpriz bir on bir süreceği kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler olarakta dikkat çekiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.