Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane: Menajerim olmadan asla görüşmem 

Samsunspor

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 5 maçta forma giyen ve 1 gol kaydeden Tomane, alacaklarını istedi, kulüple restleşti. İstanbul'a yeni gelen Tomane, menajeri olmadan Başkan Yüksel Yıldırım'la masaya oturmayacağını söyledi 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'dan alacakları nedeniyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet eden golcü oyuncu Tomane, Samsun'daki sezon başı açılış kampına ve Kayseri Erciyes'te devam eden yeni sezon hazırlıklarına katılmadı. Portekizli oyuncu, geçtiğimiz hafta İstanbul'a çağrıldı. Başkan Yüksel Yıldırım'la masaya oturması beklenen golcü oyuncunun İstanbul'a yeni geldiği öğrenildi. Tomane'nin menajerini beklediği ve geldikten sonra Yüksel Yıldırım'la görüşeceği ifade edildi. Samsunspor yönetiminin geçtiğimiz ay kendisine sunduğu anlaşma teklifine olumsuz cevap veren Tomane'nin nasıl bir tavır takınacağı, yeni sezonda kırmızı-beyazlı formayı giyip giymeyeceği merak konusu oldu. 

BAŞKAN YILDIRIM'DAN YALANLAMA 

Erciyes kampına katılacağı yönünde çıkan haberlere de cevap veren Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Tomane'nin İstanbul'a bu akşam inmiş olması lazım. Hiç bir görüşmem olmadı. Yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisi ile görüşmek istiyorum ama menajeri olmadığı için görüşmek istemiyor. Gerçek haber budur. Yazılan gerçek haber değildir! Tomane'nin 2 yıl daha kontratı var" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.