Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane golleriyle dönecek 

Samsunspor

Yaşadığı uzun sakatlık döneminin ardından eski sağlığına kavuşan kırmızı beyazlı oyuncu, 3 Nisan'da oynanacak Tuzlaspor karşılaşmasında ilk 11 de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Portekizli forveti Tomane, antrenmanlardaki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Yaşadığı uzun sakatlık döneminin ardından eski sağlığına kavuşan kırmızı beyazlı oyuncu, 3 Nisan'da oynanacak Tuzlaspor karşılaşmasında ilk 11 de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenmanlarda tecrübeli futbolcuyla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. 

HIRS KÜPÜ 

Kırmızı beyazlı oyuncu, şu ana kadar 3 maçta forma giydi. Rakip filelere 1 gol atan Portekizli oyuncu, sonrasında uzun bir süre sakatlıklarla boğuştu. Sahalara geri dönmek için büyük özveri gösteren Tomane'nin Tuzlaspor maçında nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 3 Nisan'a kadar tesislere giriş çıkışları yasaklarken; antrenmanların temposunu da giderek artırmaya başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.