Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane'den sonra şimdi de Nadir Çiftçi devreyi kapattı... Samsunspor forvetsiz kaldı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor'da sakat oyuncular kervanına Nadir Çiftçi de katıldı. Kırmızı beyazlı oyuncu, Boluspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Başarılı futbolcunun dün çekilen MR sonucuna göre devreyi kapattığı açıklandı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Boluspor maçında 50. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan ve yapılan kontrollerde arka adelesinde çekme olduğu tespit edilen Nadir Çiftçi'nin çekilen MR sonrası devreyi kapattığı öğrenildi. Kırmızı beyazlı oyuncunun bu sakatlığı ise devre arası yapılacak transferlerde Samsunspor'da farklı senaryolar yazılmasına neden olabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 

GÖREV BURAK ÇALIK'TA 

Kırmızı-Beyazlı taraftarlarda sosyal medya hesaplarından Nadir'e 'geçmiş olsun' mesajlarıyla destek olmayı ihmal etmedi. Yaşanan bu gelişme neticesinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam, devre arasına kadar oynanacak Ankaraspor ve Adanaspor karşılaşmalarında yeni bir forvet arayışına girdi. Bu iki maçta hangi oyuncusunun forvette göre yapacağına karar verecek olan deneyimli teknik adamın büyük olasılıkla Burak Çalık ile bu açığı kapatmak isteyecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.