Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane'den GOL sözü 

Samsunspor

Tuzlaspor maçındaki performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanan tecrübeli golcünün Balıkesirspor ağlarını sarsmak için sabırsazlandığı öğrenildi. Antrenmanlarda da son derece formda görünen kırmızı beyazlı oyuncu, Balıkesirspor maçını dört gözle bekliyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da gözler bugün Tomane'de olacak. Uzun süren sakatlığının ardından geçen hafta oynanan Tuzlaspor maçıyla sahalara muhteşem bir dönüş yapan Portekizli forvetin, bugün oynanacak Balıkesirspor maçında takımın yine en önemli kozlarından olacak. Tuzlaspor maçındaki performansıyla herkesin büyük beğenisini kazanan tecrübeli golcünün Balıkesirspor ağlarını sarsmak için sabırsazlandığı öğrenildi. Antrenmanlarda da son derece formda görünen kırmızı beyazlı oyuncu, Balıkesirspor maçını dört gözle bekliyor. 

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da Portekizli futbolcunun son 6 maçta takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor. Sağlam, "Özellikle 6 ay takımdan ayrı kalan Tomane, Tuzlaspor maçı ile yeniden formasına kavuştu. Biz Tomane'yi bölüm bölüm oynatarak hazırlamak istedik ama ilk maçında kötü bir zeminde oynamasına rağmen çok iyi performans sergilemesi bizi mutlu etti. Süper Lig'e çıkış serüvenimizde, en azından 6 aylık bölümde yapamadıklarını şimdi yaparsa bu takımın şampiyonluğuna katkı sağlayacaktır" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.