Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane'den gol sözü 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı camianın kendisinden çok şeyler beklediği yıldız oyuncu Tomane, Bandırmaspor karşısında kazanan taraf olacaklarını söyledi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, bugün Bandırma deplasmanında belki de sezonun en önemli maçlarından birini oynayacak. Son 3 karşılaşmasında 2 beraberlik 1 de mağlubiyet alarak şampiyonluk yolunda 7 puan kaybeden kırmızı beyazlı ekipte Bandırmaspor maçı büyük önem kazandı. Geçen hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında kırmızı kart cezası olduğu için oynamayan Tomane, bugünkü kritik maçta ilk onbirde sahaya çıkıyor. 

ÇAPA ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Portekizli forvetten bugün gol veya goller bekliyor. Şu ana kadar Yasin Öztekin ile birlikte takımın gol yükünü çeken tecrübeli forvetin, her açıdan bugünkü Bandırmaspor karşılaşmasına hazır olduğu ifade edildi. Teknik direktör Fuat Çapa'nın Portekizli forvetle maç öncesinde özel bir görüşme yaptığı ve kendisinden bugün çok şeyler beklediğini ifade ettiği öğrenildi. Tomane'nin de hocasının güvenini boşa çıkarmayacağını söylediği ifade edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.