Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane'de flaş gelişme!

Samsunspor

Yönetimin kendisiyle ilgili düşünücesine saygı duyduğunu ifade eden Tomane ülkesi Portekiz'de kendisine takım arayışlarına başladı. Bonservis bedeli karşılığında Portekiz'e transferi söz konusu olan Tomane'nin bu olumlu tavrı kırmızı beyazlı yönetim tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Portekizli forveti Tomane'nin, yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı büyük oranda netlik kazandı. Geçtiğimiz günlerde Başkran Yüksel Yıldırım ile bir araya gelen tecrübeli forvete kadroda düşünülmediği iletildi. Yönetimin kendisiyle ilgili düşünücesine saygı duyduğunu ifade eden Tomane ülkesi Portekiz'de kendisine takım arayışlarına başladı. Bonservis bedeli karşılığında Portekiz'e transferi söz konusu olan Tomane'nin bu olumlu tavrı kırmızı beyazlı yönetim tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. 

TEK SORUN BATEAU 

Öte yandan yine kırmızı beyazlı ekibin efendiği kişiliğiyle ön plana çıkan ismi Vukan Saviceviç'in de tıpkı Tomane gibi yönetimin ayrılık kararına saygı duyduğu ve sorunsuz bir şekilde karşılıklı anlaşma yoluyla takımdan ayrılabileceğini açıklaması camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Diğer yabancı oyuncularla da yollardın ayrılması gündemde. Ancak bir tek Sheldon Bateau ile ufak pürüzlerin olduğu iddia edilirken; Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve kurmaylarının bu sorunu da en kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedefledikleri açıklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.