Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tomane alacakları nedeniyle Samsunspor'u TFF'ye şikayet etti

Samsunspor

Samsunspor'un Portekizli forveti Tomane, geçmişe dönük alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü TFF'ye şikayet etti. Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Tomane ile görüşmelerimiz sürüyor, belki de karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırabiliriz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Tomane şoku yaşanıyor. Kırmızı beyazlı ekibin Portekizli forveti, geçmişe dönük alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etti. Herkesin yeni sezonda takımda olup olmayacağını merak ettiği yıldız oyuncunun bu tavrı camianında büyük tepkisini çekti. Tomane ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Genel Menajer Mustafa Aztopal şunları söyledi;  

BÖYLE OLMAMALIYDI

“Tomane, Erciyes kampına götürülmedi. Kendisi alacaklarından dolayı bizi federasyona şikayet etmiş. Biz pandemi döneminde her oyuncudan ücretlerinde indirim yapmasını teklif etmiştik ve bu çoğu kişi tarafından kabul edilmişti. Tomane ile görüşmelerimiz sürüyor, belki de karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırabiliriz”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.