Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tok ve Taşçı Samsunspor'a destek sözünü verdiler

Samsunspor

Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan yardım kampanyasına destek büyüyor. Taraftarların başını çektiği kampanyaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da maddi olarak destek olacaklarının sözünü verdiler. 

Samsunspor Haber - Samsun Valiliği tarafından dün başlatılan yardım kampanyasına destek büyüyor. Taraftarlardan belediye başkanlarına kadar herkes Samsunspor'a bütçesi doğrultusunda yardım yapıyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Şehrin kalbindesin. Kırmızı-beyaz renkli formanın armasında göğsünün tam üstünde Atatürk’ü taşıyan tek takım olan Samsunsporumuza sahip çıkıyoruz. Asla yalnız değilsin Samsunsporum. Çünkü arkanda sana sevdalı koskoca bir şehir var" diyerek kampanyaya destek vereceği sözünü verdi. 

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da kampanyaya destek vereceğini açıkladı. Taşçı sosyal medya hesabından, "Bu şehirde bu yürek var. Biz inanıyoruz. Daha önce de inandık. Samsun Valiliğinin başlatmış olduğu 'Samsunspor'a Yardım Kampanyası'na biz de katılıyoruz. Yüreği Samsunspor aşkıyla yanan tüm taraftarlarımızı da bu kampanyaya davet ediyorum. Şimdi tam zamanı" açıklamasını yaptı. Valilik tarafından oluşturulan yardım kampanyasında toplanacak paralar kulüp borçlarına değil, direkt olarak serbest kalma sınırında olan futbolcuların hesaplarına yatırılacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.