Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

TFF'nin Ümraniye-Samsunspor maçı için kararı ne olacak... İŞTE OLASI SENARYOLAR 

Samsunspor

Merkez Hakem Kurulu bir görüş beyan eder TFF Yönetim Kurulu'na. TFF, bu maçın her türlü karar verme yetkisine sahiptir. Yaşanan olay sonrası hakemin gösterdiği kartlar iptal edilebilir. Yönetim Kurulu bir karar verecek.  Kural hatalarında; maç yeniden 0-0 da başlayabilir. Veya 88'nci dakikadan kaldığı yerden oynanmasına karar da verebilir. Ya da sonucunu tescil ediyoruzda diyebilir.

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor'un deplasmanda oynadığı Ümraniyespor maçının son dakikalarında yaşanan olaylar bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Hakem atışı sonrasında Ümraniyespor'dan Okan Derici'nin bir anda topu olarak boş kaleye gol atmasıyla başlayan kaos sonrasında ulusal medya da eski hakemler ve spor otoriteleri maçın hakemi Ramazan Keleş'in kural hatası yaptığında hemfikir olurken; maçın nasıl tescilleneceği ise tam bir bilinmezlik. 

GEZER YORUMLADI 

Eski hakemlerden Bünyamin Gezer, dün akşam TRTspor ekranlarından Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu maçla ilgili olası vermesi beklenen kararlarını sıraladı. İşte eski hakem ve spor yorumcusu Gezer'in Ümraniyespor - Samsunspor arasında oynanan maçın geleceği hakkındaki o görüşleri;  Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na itirazını eder. Merkez hakem kurulu bu durumla ilgili maçın hakeminden raporunu ister. 

İŞTE O SENARYOLAR 

Merkez Hakem Kurulu bir görüş beyan eder TFF Yönetim Kurulu'na. TFF, bu maçın her türlü karar verme yetkisine sahiptir. Yaşanan olay sonrası hakemin gösterdiği kartlar iptal edilebilir. Yönetim Kurulu bir karar verecek.  Kural hatalarında; maç yeniden 0-0 da başlayabilir. Veya 88'nci dakikadan kaldığı yerden oynanmasına karar da verebilir. Ya da sonucunu tescil ediyoruzda diyebilir. TFF Yönetim Kurulu'nun bu hakları vardır. Çünkü bu konuda kesin bir kural yok. Yani top TFF Yönetim Kurulu'nda. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.