Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik menajer Yücel Uyar şampiyonluğa inanıyor

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, "Mücadelemiz rakibimiz kadar olduğunda farkımız ortaya çıkıyor. Orada bir takım bütünlüğü sağladık bunlar iyi. Oyunsal eksiklerimiz var mı var. Herkes bize karşı çok farklı oynuyor. Marka bir takımla oynuyor olmak; aynı zamanda statta ki müthiş ambiyans rakibimize pozitif bir motivasyon sağlıyor" dedi. 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Bodrumspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Mücadele olarak üst düzey bir görüntü sergilemelerine rağmen oyun kalitelerinde hala bir istikrar sağlayamamalarının kendilerini zorladığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, "Artık telafisi olmayan haftalardayız. Takım olarak berabere kalma lüksümüz bile yok" dedi. 

BÜYÜK BASKI ALTINDAYIZ

Sürekli kazanma zorunluluklarının olmasından dolayı aşırı bir baskı ile karşılaştıklarını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar, "Mücadeleyi iyi yapıyoruz ama oyun kalitemizde yine sıkıntılar var. Çabuk final yapmak istiyoruz. O sabrı gösteremiyoruz bir türlü. Çok pas hatası yaptık. Bunları en aza indirdiğimizde kalitemiz ortaya çıkıyor. Oyuncu kalitemiz iyi olduğu için saha içinde yaşanan sorunları anında çözüme kavuşturuyoruz" dedi. 

RAKİPTE ETKİLENİYOR 

'Bunun en en iyi tarafı mücadelemiz' diyen kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, "Mücadelemiz rakibimiz kadar olduğunda farkımız ortaya çıkıyor. Orada bir takım bütünlüğü sağladık bunlar iyi. Oyunsal eksiklerimiz var mı var. Birkaç tane pozisyon verdik. Gereksiz bir penaltı yaptırdık. Allah'tan gol olmadı yoksa işimizi oldukça zorlaştırabilirdi. Herkes bize karşı çok farklı oynuyor. Marka bir takımla oynamış olmak aynı zamanda statda ki ambiyans bu durum rakip oyuncularında da pozitif bir motivasyon sağlıyor" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.