Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik menajer Uyar ve Sportif direktör Aztopal futbolcuları sert dille uyardı 

Samsunspor

Teknik menajer Yücel Uyar, futbolcularla yapmış olduğu toplantıda sert konuştu. Uyar, "Samsunspor taraftarı sizlerden bizlerden başarı bekliyor. Bu takımın gerçek yeri süper lig. Burada hepimiz muhteşem bir başarı hikâyesi yazmak için varız. Sizlerden önümüzdeki maçlarda isminize ve geçmişinize yakışır futbolcu sahaya yansıtmasınız istiyorum” dedi. 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar ve sportif direktör Mustafa Aztopal dün antrenman öncesinde futbolcularla yaklaşık bir saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda Uyar ve Aztopal, oyuncuları sert bir dille uyardı. Teknik menajer Yücel Uyar, "Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu takımda kimsenin alacağı olmaz. Başarının ödülü varsa başarısızlığın da cezası olacak. Hiç kimsenin sonsuz kredisi olamaz. Artık yeni ve güzel bir başlangıç yapma zamanı geldi” diye konuştu. 

LİGİN BOYU KISALIYOR 

Uyar , ligin boyunun kısaldığını artık her maçın final havasında geçeceğini söyledi. Uyar futbolculara, “Hepiniz son derece yetenekli isimlersiniz. Kaliteli olduğunuz da gerçek ama başka bir gerçek var sahaya yansımayan kalite bir anlam ifade etmez.  Samsunspor  formasını giymek herkese nasip olmaz. Samsunspor taraftarı sizlerden bizlerden başarı bekliyor. Bu takımın gerçek yeri süper lig. Burada hepimiz muhteşem bir başarı hikâyesi yazmak için varız. Sizlerden önümüzdeki maçlarda isminize ve geçmişinize yakışır futbolcu sahaya yansıtmasınız istiyorum” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.