Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Markus Gisdol TRANSFER  RAPORUNU SUNDU 

Samsunspor

Alman teknik adamın Samsunspor yönetimine bir transfer raporu sunduğu ve bu çerçevede yabancı oyuncuların yanı sıra, gurbetçi futbolcuların da listede yer aldığı öğrenildi.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Samsunspor'da Futbol Direktörü Fuat Çapa, transfer yasağı yokmuş gibi çalışmalarına devam ettiklerini ve bu kapsamda teknik direktör Markus Gisdol'dan detaylı bir transfer raporu aldıklarını söyledi. 
Transfer yasağına da değinen Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, "Kesin transfer yasağı aldık gibi bir algı var. Bu doğru değil. Kulübümüz FIFA'nın verdiği karara CAS nezdinde itirazda bulundu" dedi. 

BEKLENEN RAPOR YÖNETİMDE 

'CAS'ın kararı henüz belli olmadı' diyerek sözlerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Direktörü Çapa sözlerini şu şekilde tamamladı; "Ama bize gelen bilgiler, başkanımızın bize aktardığı bilgi şu, çalışmalarımız transfer yapılacak yönünde. Bu çalışmayı da yapıyoruz. Hocamızdan aldığımız rapor var. Hocamızın verdiği liste ve scout ekibimizin takip etmiş olduğu oyuncular var. Bu listeleri harmanlayıp başkanımıza vereceğiz. Sonra da görüşmelere başlayacağız".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.