Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Markus Gisdol MİLLİ ARA BİZE İYİ GELECEK

Samsunspor

Teknik direktör Markus Gisdol, "Oyuncularımız ocaktan beri uzun süredir gerçek anlamda tatile girmemiş ve dinlenememişlerdi. Dinlenemedikleri için biraz yorgun oldukları dönemler de oldu. Oyuncularıma da milli aranın iyi geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, Hatayspor deplasmanında hesapta olmayan bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi. Karşılaşmanın tamamında istediklerini sahaya yansıtamadıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Alman teknik direktörü Gisdol, "Geri gelmek istedik, goller bulmaya çalıştık ama ne yazık ki bugün gerçekleşmedi. Sonucunda da kaybettik" dedi. 

TATİL YAPAMAMIŞTIK

Takım olarak ligin yoğun maç temposundan doğan mental ve fizik yorgunluklarının ön plana çıkmaya başladığını vurgulayan teknik direktör Gisdol, "Oyuncularımız ocaktan beri uzun süredir gerçek anlamda tatile girmemiş ve dinlenememişlerdi. Dinlenemedikleri için biraz yorgun oldukları dönemler de oldu. Oyuncularıma da milli aranın iyi geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.