Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollar ayrılıyor 

Samsunspor

Yeni sezona sil baştan başlayacak kırmızı beyazlı ekip, ilk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturuyor.  İsmet Taşdemir ile yollarını ayıracak Yılport Samsunspor’un takımı Yalçın Koşukavak’a teslim etmek için çalışmalara başlayacağı iddia edildi.

 Yılport Samsunspor yönetimi,  bu yılı tamamen unutup önümüzdeki sezon şampiyonluğa ulaşacak bir takım kurmak için kolları sıvadı. İlk olarak teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıracak kırmızı beyazlı yönetimin Taşdemir’den boşalan teknik adamlık görevine Yalçın Koşukavak’ı getirmek için çalışmalara başlayacağı iddia edildi. 

ÇALIŞMALAR HIZLANIYOR 

Bugün akşam saatlerinde İstanbul’da bir araya gelmesi beklenen Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik menajer Yücel Uyar bir araya gelecek. Bu toplantıya teknik direktör İsmet Taşdemir’de dahil edilecek. Teknik direktör İsmet Taşdemir ile yapılacak görüşmenin ardından yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.