Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Samsunspor, TFF 1. Lig'de şampiyonluk istiyor! ALKIŞLAR HÜSEYİN HOCAYA

Samsunspor

Tecrübeli teknik adam yönetimindeki kırmızı beyazlılar, lider Eyüpspor'u 4 golle geçerken yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Ayrıca  Samsunspor ligde 99 gündür de yenilmiyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile hayat buldu. Tecrübeli teknik adam yönetimindeki kırmızı beyazlılar, lider Eyüpspor'u 4 golle geçerken yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Ayrıca  Samsunspor ligde 99 gündür de yenilmiyor. Takımın başına geldiği ilk andan itibaren oynattığı sistem ve oyuncular üzerindeki pozitif etkisiyle fark yaratan deneyimli teknik adamın başarılı performansı spor otoritelerince de ayakta alkışlanıyor. 

BÜYÜK SEVGİ SELİ VARDI

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Eyüpspor maçı sonrası takımı havaalanında muhteşem bir şekilde karşılarken; teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na büyük bir sevgi seli vardı. Samsunsporlu taraftarlar, başarılı teknik adama uzun süre tezahüratlarda bulundu. Teknik direktör Eroğlu, sezon sonunda şampiyon olmak için çalışmaya devam edeceklerini kendilerine olan bu desteğin devam etmesini istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.