Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu Transfer Konusunda Neler Söyledi!

Samsunspor

Teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Transfer çalışmalarımız devam etse de, ihtiyacımız olan ve bize uyum sağlayacak oyuncuyu kadromuza katmak durumundayız. Onun için, çok acele etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor Haber - Samsunspor Teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, devre arasında transfer yapmayı planladıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ve İcra Kurulu'nun bu konuda çalışmalarının yoğun tempoda devam ettiğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, "Devre arası transferi zordur. Bu zorlukları bildiğimiz için acele etmiyoruz. Şu an tabi ki oyuncularımızla önümüzde olan 3 maça odaklandık. Başkanımız ve icra kurulumuz transfer çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu.

ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Her kulüp için oyuncu isimlerinin dolaştığını vurgulayan Eroğlu, “Ama devre arası yapılan transferler birçok kulübe uyum sağlamıyor. Baktığınız da iyi oyuncu bulmak kolay değil. Onun içinde biz bu konuda hassas düşünüyoruz. Transfer çalışmalarımız devam etse de, ihtiyacımız olan ve bize uyum sağlayacak oyuncuyu kadromuza katmak durumundayız. Onun için, çok acele etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.