Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, sezonu ilk 10 içinde tamamlayacaklarını söyledi... SAMSUNSPOR'U YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ

Samsunspor

Eroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2022-2023 sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Haber - Süper Lig'de ilk 3 hafta sonunda 1 puanda olduklarını hatırlatan Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İlk 3 haftada 1 puanımız var ama birçok maçı kazanma pozisyonuna geldik. Yeni bir takımız. Gün geçtikçe daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Önümüzdeki süreçte Samsunspor'u yukarı taşıyacağız. İlk 10 hedefimiz var. Bunun için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" dedi. 

BİZE İNANIN 

Samsun'un bir futbol şehri olduğunu bir kez daha yenileyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, "Bu potansiyel, Samsun'da fazlasıyla var. Geçen sezon geldiğimizde Samsunspor'u 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e, hak ettiği yere getireceğimizin sözünü vermiştik. Şimdi de söz veriyoruz. Samsunspor'u rakiplerin zorlandığı bir deplasman haline getirmek, oynadığı futbol ve taraftarıyla Türk futboluna değer takan bir takım izletmek istiyoruz." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.