Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu; İlk beş hafta zorlu gözüküyor ama her maç zor... Sivasspor maçıyla ilgili ilk kez konuştu

Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Fikstüre baktığımızda ilk 5 haftada Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da aralarında olduğu güçlü rakiplerle oynayacağız...  İlk beş hafta zorlu gözüküyor ama her maç zor... Öncelikle maç maç düşünüyoruz, ilk maçımız 11 yıl 4 ay önce Samsunspor'un Süper Lig'de karşılaştığı son takım olan Sivasspor'la..." dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a ilk 5 haftalık fikstür ile birlikte sezonun açılış maçında Pazar günü oynanacak Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, "20 takımlı bir ligdeyiz. Çok yüksek bütçeli, kadro kaliteleri çok yüksek ekipler de var... Ekonomik sıkıntılardan dolayı kulüplerin büyük çoğunluğu arzu ettiği takviyeleri yapamıyor, bonservisli oyuncular alınamıyor. Bu yüzden takımların büyük çoğunlukta teknik adam takımı hazır hale getirecek ve ligdeki seviyeyi teknik adamlar belirleyecek" dedi. 

TAKIM MÜHENDİSLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ 

Bu anlamda takım mühendisliğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Eroğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Biz bu işi doğru yaptığımız düşünüyoruz. Üst sıraları zorlayan ekonomik açıdan çok güçlü takımları çıkardığımızda kalan 14 takım birbiri arasına kıyasıya rekabet edecek. Başkanımız kulübümüzün bu sezonki hedefini ilk 10 olarak belirledi... Ben de bunu başarabileceğimize inanıyorum. Fikstüre baktığımızda ilk 5 haftada Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da aralarında olduğu güçlü rakiplerle oynayacağız...  İlk beş hafta zorlu gözüküyor ama her maç zor... 

MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜYORUZ

Öncelikle maç maç düşünüyoruz, ilk maçımız 11 yıl 4 ay önce Samsunspor'un Süper Lig'de karşılaştığı son takım olan Sivasspor'la... Son 3 senedir Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil eden saygıdeğer bir rakip ama biz de kendimize güveniyoruz. Sonuç ne olur bilmiyorum ama doğru futbolla kazanmak için sahada olacağız..."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.