Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, G.Saray maçında oyuncularına güveniyor... ZOR BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ 

Samsunspor

Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, “Oyuncularımızda uyum problemi yok ve saha içerisindeki adaptasyonu da gün geçtikçe daha iyi olacak” dedi.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde Cumartesi akşamı Galatasaray deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkacak Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ligde her geçen hafta çok daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, “Takımımızdaki tüm oyuncularımız değerli. Kısa sürede takımımızın performansını yukarı çekip başarılı skorlar alacağız. Camiamız bizim arkamızda olsun yeter. Lige adapte olmak zorundayız. Oyuncularımızda uyum problemi yok ve saha içerisindeki adaptasyonu da gün geçtikçe daha iyi olacak” diye konuştu.

YOĞUN TEMPO SÜRÜYOR 

Öte yandan Samsunspor, bu zorlu mücadelenin hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu idaresinde gerçekleşen çalışmalarda futbolcuların ortaya koyduğu performans yüzleri güldürüyor. Özellikle yeni transferler uyum sorununu kısa sürede aşarken, bu durum teknik heyeti son derece memnun ediyor. Ligin ilk 3 haftasında istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlılar, Galatasaray karşılaşmasında bir sürprize imza atarak milli aradın sonra lige harika bir başlangıç yapmak istiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.