Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu galibiyeti taraftarlarına armağan etti!

Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "İlk haftadan beri ‘Birlikte başaracağız’ diyorum. Sonuç ne olursa olsun 90 dakika destek verin. Ligin en çok gol atan, rakip ceza sahasında en çok topla buluşan, en çok şut atan takımını tribünden seyredin. Bu 3 puan şampiyonluk heyecanıyla yaşayan taraftarlarımıza armağan olsun" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “Şimdi taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Hükmen kazanacağımız 2 maç dışında sahada 9 mücadeleye çıkacağız. 6'sını evimizde oynayacağız. Sizleri kalan altı maçta tribünlere bekliyoruz. İlk haftadan beri ‘Birlikte başaracağız’ diyorum. Sonuç ne olursa olsun 90 dakika destek verin. Ligin en çok gol atan, rakip ceza sahasında en çok topla buluşan, en çok şut atan takımını tribünden seyredin. Bu 3 puan şampiyonluk heyecanıyla yaşayan taraftarlarımıza armağan olsun. Sezon sonunda Samsun'u bayrağımızın ve formamızın rengi kırmızı beyaza boyayacağız” şeklinde konuştu.

SOĞUKKANLI DAVRANDIK

Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Eroğlu, “Her iki takım için de kırılma noktası bir maçtı. Dolayısıyla gergin geçti. Bizlerin görevi saha içindeki gerginliği yatıştırmak olmalı. Sakaryaspor teknik kadrosunun tam tersi bir tavır takınmasını doğru bulmuyorum. Saha gerilebilir ancak bizler soğukkanlılığımızı her zaman korumalıyız. Oyuncuların birbirleriyle kora kor ama centilmence mücadelesi bu olaylarla gölgelenmemeliydi. Teknik heyetin Zeki'ye kötü sözleriyle başlayan gerginlik hiç yakışmadı. Ben Sakaryaspor'a önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.