Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu; Eyüpspor'u yendikten sonra...

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Eyüpspor gibi güçlü bir kadroyu deplasmanda bu kadar net bir skorla yenmemiz ligin şampiyonluğunu kimin kazanacağının ipucu oldu" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un 11 yıllık hasretine son veren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu.  Şampiyonluk hikayesini anlatan ve gelecek sezonla ilgili hedeflerini paylaşan deneyimli teknik adam, Eyüpspor galibiyeti şampiyonluğun da ipucu olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi;  

KİLİT MAÇIMIZ EYÜPSPOR

"Eyüpspor bir düşüş trendindeydi. Kimse de Eyüpspor'un fark atacağını beklemiyordu. Tabi ki bizi yenebilirlerdi... Biz büyük kalitesine rağmen rakibimizin zaaflarını da biliyorduk. Kaybetmemeye değil, kazanmaya gittik. Ve bizim planlarımız işledi. Eyüpspor gibi güçlü bir kadroyu deplasmanda bu kadar net bir skorla yenmemiz ligin şampiyonluğunu kimin kazanacağının ipucu oldu.

İYİ SAVUNMA YAPTIK

Biz göreve geldikten sonra takım savunmasını en iyi yapan ekiplerden biri olduk. Bu kimsenin gözünden kaçmış olamaz. Galibiyetler, çalışmalarımız planlarımızın doğru sonuç vermesi, öz güvenin artması, takım içi iletişimin harika bir seviyeye gelmesi her gün ivmemizi artırdı"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.