Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu Erzurum kampı için neler söyledi? 

Samsunspor

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, “Kampımız yüksek tempolu, hem kuvvet, hem fiziksel, hem de taktiksel anlamda çalışmalarla geçti. Maçı değerlendirdiğimizde istediğimiz tempoyu yakalayamadığımız bölümler de oldu, taktiksel anlamda iyi olduğumuz bölümler de oldu. Bunda kampın son günü olmasının da etkili olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Erzurum kampının son derece venimli geçtiğini söyledi. Yoğun antrenman programının yanı sıra Çaykur Rizespor ve Konyaspor ile iki de hazırlık maçı oynadıklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, “Oynadığımız 2 hazırlık maçında oyuncularımızın son durumunu görme imkanı buldum” dedi. Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kampımız yüksek tempolu, hem kuvvet, hem fiziksel, hem de taktiksel anlamda çalışmalarla geçti. Maçı değerlendirdiğimizde istediğimiz tempoyu yakalayamadığımız bölümler de oldu, taktiksel anlamda iyi olduğumuz bölümler de oldu. Bunda kampın son günü olmasının da etkili olduğunu düşünüyorum.”

BOLU’DA 3 MAÇ YAPACAĞIZ

“Kamp sürecinde aramıza katılan yeni oyuncular var. Burada eksiklerimizi görmek, bireysel ve takım anlamında bizim için bir artı oldu. Skor anlamında 3-2 bitti ama eksiklerimizi görüp tamamlamak durumundayız. Bolu kampında 3 maç yapmayı planlıyoruz. Eksikleri görerek hem oyuncu takviyesi, hem de eksik yönlerimizi geliştirerek hazırlanmamız gerekiyor.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.