Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Fuat Çapa ile yollar resmen ayrıldı...YÜCEL UYAR'A KRİTİK GÖREV 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, bugün itibariyle teknik direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamanın bir kaç saat içinde kamuoyuna yapılması beklenirken; son 6 maçta takımı sahaya Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın çıkarması iddia edildi. .

Samsunspor Haber - Samsunspor'da beklenen son gerçekleşti. Son haftalarda alınan başarısız saha sonuçlarının faturası teknik direktör Fuat Çapa'ya kesildi. Kırmızı beyazlı ekip, bugün itibariyle teknik direktör Fuat Çapa ile yollarını ayırdı. Resmi açıklamanın bir kaç saat içinde kamuoyuna yapılması bekleniyor. Futbolcu ve personelle helalleşen deneyimli teknik adamın, bugün içinde Samsun'dan ayrılması bekleniyor. Peki bundan sonra ne olacak. Gözler kulüp başkanı Yüksel Yıldırım'da. 

UYAR'LA DEVAM 

Kırmızı beyazlı ekibin, kalan son 6 maçta Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar'ın yönetiminde sahaya çıkması bekleniyor. Konuyla ilgili yönetim kurulunun Uyar ile bu sabah özel bir görüşme yaptığı da gelen bilgiler arasında. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sezon sonuna kadar dışardan herhangi bir teknik direktörle anlaşma ihtimalinin olmadığı da kulüpten sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.