Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Altıparmak: İyi olan formayı alır

Samsunspor

Hak edenin foırmayı alacağını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, şehirde de artık birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, oyuncuya bağlı bir sistemlerinin kesinlikle olmayacağını söyledi. Hak edenin foırmayı alacağını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, şehirde de artık birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini de sözlerine ekledi. Deneyimli teknik adam her iki konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Geldiğim günden beri hep aynı şeyleri söyledim. Artık bu birlik ve beraberliği sağlayalım. Takımımızda ‘o oynadı bu oynadı’ bunları bırakalım. 

SONUNA KADAR SAVAŞAN BİR TAKIM

Biz Samsunspor’uz. Tamamen oyuncuyu bağlı bir sistemimiz olmayacak. İyi olanlar oynayacak, diğerleri bekleyecek. Ama en önemli şey takım içerisindeki dostluk, ağabeylik ve barış ortamıdır. Bunu tüm şehre yayacağız. Hak eden herkes sahanın içerisinde olacak. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Oyuncularım bunu biliyorlar. Ama sahada her şeyini veren, sonuna kadar mücadele eden bir takım olacağız. Bunu özellikle oynadığımız hem hazırlık maçlarında ve hem de antrenmanlarımızda gördük. İnşallah bunu da bütün sezon sahada uygulayacağız” diye konuştu.

YENİ İSKELETİ OLUŞTURDUK

Geçen sene kadroda kalan oyuncu sayısı çok az. 19 tane transfer yapıldı. Tabi ki bir iskelet bozuldu ama biz bu iskeleti oluşturduk. Bizim için önemli olan oyuncuların bize vereceği katkıydı. Şuana kadar özellikle hazırlık maçlarında bu katkıyı fazlasıyla oyuncularımızdan aldık. Şuanda bir iskeletimiz ve oyun sistemimiz var. Bunun üzerinde daha fazla çalışacağız”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.