Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tek rakibimiz Sarıyer değil

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Şampiyonluk yolunda sabitlenmiş tek rakibimiz Sarıyer değil. Biz 5-6 takımla zirve yarışı veriyoruz. Kimsenin ne yaptığına bakmadan sezon sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Niğde Anadolu Futbol Kulübü galibiyetini taraftarlara armağan etti. Kilometrelerce uzaklıktaki deplasmana gelerek bugün kendilerine destek olan tüm taraftarlarına teşekkür eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bu galibiyetimiz büyük cefakar taraftarımıza armağan olsun. Maç öncesinde buradan alacak olduğumuz galibiyetin çok önemli olduğunu biliyorduk. Oyun sistemimizi ve konsantrasyonumuzu bu doğrultuda yaptık" dedi. 

ŞANLI BİR GALİBİYETTİ 

Geçen hafta iyi oynadıkları Bayrampaşa deplasmanından 1 puanla döndüklerini hatırlatan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bugün iyi bir reaksiyon gösterip yarışı sonuna kadar götürmek istiyorduk. Tek gollü bir galibiyet olsa da bana göre şanlı bir galibiyetti. Çok mutluyuz. Takır takır top oynayan bir takımımız var. Her şeyden mutluyum" dedi. Gazeticelerin Sarıyer'in puan kaybettiği bilgisi karşısında da açıklamalarda bulunan teknik direktör Taner Hoca şunları söyledi; 

YARIŞ YENİ BAŞLADI 

"Arkadaşlar Yılport Samsunspor'un bir tane rakibi yok. Sabitlenmiş bir rakibimiz Sarıyer takımı değil. Puan durumuna baktığınızda geriden güçlü gelen bir çok takım var. Sakarya olsun Kastamonu olsun. Yani 5 6 takımla yarışıyoruz. Biz kimsenin ne yaptığına bakmadan sadece kendi yaptığımıza odaklanıyoruz. Yılport Samsunspor olarak kazandığımız zaman rakipler puan kaybedecektir. Bu yarış böyle 6 takımla sezon sonuna kadar devam eder ancak; sezon sonunda şampiyonluk ipini Samsunspor göğüsleyecektir."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.