Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tecrübeli teknik adam oyuncularından tek şey istedi

Samsunspor

Teknik direktör İrfan Buz, “Her şeyden evvel bütün futbolcularıma, ‘Bu sene herkes her şeyi geride bırakacak’ dedim. Bu sene sadece Samsunspor düşünülecek, Samsun düşünülecek" diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, oyuncularından bu sezon sadece Samsunspor'u düşünmelerini istedi. Gazetecilerle yapılan toplantıda futbolcularıyla sürekli konuşma halinde olduğunu ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Buz, “Her şeyden evvel bütün futbolcularıma, ‘Bu sene herkes her şeyi geride bırakacak’ dedim. Bu sene sadece Samsunspor düşünülecek, Samsun düşünülecek" diye konuştu. 

İNANIRSAK BAŞARIRIZ

En başta aileniz vardır ama ne olursa olsun kendinizi biraz geriye atıp, hedefinize Samsunspor’u yazacaksınız. Bu bizim için çok önemli. Zaten müsabakaları kazandıkça özgüven degelecektir. Zaman zaman istediğiniz şeyler olmayabilir. Kalite de kriz anlarında ortaya çıkar. O yüzde bu konu da çok önemli” diye konuştu. Teknik Direktör Buz, transferi de 8 numara pozisyonuna çift yönlü bir orta saha oyuncusu alarak bitireceklerini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.