Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tecrübeli forvet, kaçırdığı o gol sonrası kahroldu... Altıparmak,  Mehmet Akyüz'e destek çıktı 

Samsunspor

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Mehmet böyle pozisyonları herkesten daha çok golle sonuçlandırmak isteyen isimlerden biri. Kaldı ki oyuna girdikten sonra 2-3 tane net pozisyona girdi. Oyuncumuzla ilgili asla güven açısından bir sorunumuz yok" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Kocaelispor karşılaşmasında kaçırdığı gol sonrası taraftarların büyük eleştirelerine hedef olan oyuncusu Mehmet Akyüz'e sahip çıktı. Deneyimli teknik adam TRTspor'da yayınlanan Hedef Süper Lig programında bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi; Santraforun biz neyin nasıl yaptığını çok sorgulamıyoruz. Bizim için pozisyona girmesi daha önemli. Mehmet Akyüz bu ligin en tecrübeli oyuncularından biri.  

KALİTELİ BİR OYUNCU 

Mehmet böyle pozisyonları herkesten daha çok golle sonuçlandırmak isteyen isimlerden biri. Kaldı ki oyuna girdikten sonra 2-3 tane net pozisyona girdi. Oyuncumuzla ilgili asla güven açısından bir sorunumuz yok. Mehmet Akyüz hem insan hem de futbolcu olarak çok kaliteli bir isim. O bizden çok üzüldü., maçtan sonra morali çok bozuktu. biz de artık bu maçı unuttuk önümüzde oynayacağımız çok maç var daha". 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.