Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşkın: Samsunspor'dan korkuyorlar

Samsunspor

YILPORT Samsunspor evinde Hacettepe'yi 2-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Samsunspor korkuyorlar" ifadelerini kullandı.

Samusnspor Haber-TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta karşılaşmasında YILPORT Samsunspor evinde Hacettepe'yi 2-0 mağlup ederek zirve yarışından uzak kalmadı. Maçın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Taner Taşkın, "Hacettepe’nin maçlarını 4-5 kere izledik. İlk defa bugün 5’li savunma ile oynadılar. Tamamen 11 kişiyle savunma yaparken gördük onları. Normalde coşkulu bir oyunla ileride çoğalarak oynuyorlardı. Bugün, bize karşı kompakt bir savunma yaptılar. Zannediyorum, beraberliğe ya da az gol yemeye geldiler buraya. İlk devre çok üst düzey bir oyun oynadık. Her yerden pozisyon aradık. İlk yarı pozisyonları gole çeviremezseniz, maç boyunca büyük zorluk çekersiniz. Bunun için arka tarafta kontrollü bir oyunu tercih ettik ve sabırla golü aradık. İlk defa bu sene oyuna aldığım oyunculardan bir tanesi gol attı. Erhan Şentürk geçen senenin gol kralı ama şu ana kadar gol atamamıştı. Onun gol atmasına da ayrıca sevindim. Rakibimi bizi orta sahada karşıladı. Böyle rakipleri açmak zordur. Bugün bir kez daha Samsunspor’un ne kadar büyük bir takım olduğunu gördüm. Buraya gelen takımların korkuyla geldiğini gördük" sözcüklerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.