Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşkın: Hucümda eksiğimiz var

Samsunspor

Yılport Samsunspor bugün deplasman Utaş Uşakspor'u 2-1 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, gol yolunda sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

Samsunspor Haber-TFF. 2. Lig Beyaz Grup'un 15. haftasında Yılport Samsunspor deplasmanda Utaş Uşakspor'u 2-1 mağlup etti. Samsunspor Teknik Direktörü maçın ardından basın toplantısı düzenledi.

Taner Taşkın şu ifadelere yer verdi:

"Son 3-4 rakibimizin kayıplarından dolayı iddialı bir maç olacağını tahmin ederek Uşak’a geldik. Rakibi iyi analiz ederek sahaya çıktık, kontra ataklarını keserek erken gol bulmaya çalıştık. Gerçekten de iyi pozisyonlar bulduk. Fakat bizim gol yollarında sıkıntımız var. 2-0 dan sonra 4-5 gol daha atabilirdik. Oyuncularım biraz daha olgunlaşınca çok farklı bir Samsunspor izlettireceğiz. Rakibimiz iyi bir takım. Maç sonunda taraftarların Hakan Şapçı hocamız aleyhindeki tezahüratları hoş olmadı. Hakan hoca bu liglerin deneyimli iyi hocalarından birisidir. Uşak taraftarlarının biraz daha sabırlı olmaları gerekir. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.” 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.