Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşdemir: Oyunu kuralına göre oynuyoruz

Samsunspor

Oyuncu grubunun maçı kazanmayı çok istediğini ve bu doğrultuda mücadele ettiklerini ifade eden Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu ligin oyunu bu. Bu ligde sonuç bizim için önemli. Sonucu alırken de oyunu göz ardı etmiyoruz.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, lige uyum sağlamaya başladıklarını söyledi. Ligin formatına uygun futbol sergilediklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "3 puan bizim için çok önemliydi. Onu aldığımız için çok mutluyum. İlk 30 dakikadaki oyun için mutluyum, ondan sonrası istediğimiz gibi olmadı" dedi. 

İSTEDİKLERİMİZİ YAPTIK 

Oyuncu grubunun maçı kazanmayı çok istediğini ve mücadele olarak üst düzey bir performans sergilediklerini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "Bu ligin oyunu bu. Bu ligde sonuç bizim için önemli. Sonucu alırken de oyunu göz ardı etmiyoruz. Geçen maç hemen hemen 90 dakikaya yakın sahada bizim istediklerimiz vardı" diye konuştu. 

1-0 OLSUN BİZİM OLSUN 

Ankara Demirspor karşısında ilk 30 dakikalık sürede kendi futbollarını oynadıklarını ifade eden teknik direktör İsmet Taşdemir şunları söyledi: "30 dakikadan sonra kendi düzenimizden çıktık. Bu lig oyunu gibi oynamaya başladık. O 30 dakikayı biraz daha yaymamız gerekiyor. Onu yayarsak bizim için çok daha iyi olur ama bu ligde kolay maç yok. ‘1-0 olsun, bizim olsun’ düşüncesi herkeste var ama bunun yanında oyunumuzu bir tık daha yukarıya doğru geliştirirsek o zaman çok daha rahat ederiz” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.