Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşdemir, Keçiörengücü'nün şansını böyle açıkladı

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleri Keçiörengücü'nün en büyük avantajının fikstürde kendilerini takip etmeleri olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Biz yoruyoruz rakipleri, Keçiörengücü yeniyor" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, şampiyonluk yarışındaki en ciddi rakipleri Keçiörengücü'nün en büyük avantajının fikstürde kendilerini takip etmeleri olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Biz yoruyoruz rakipleri, Keçiörengücü yeniyor. Kocaeli Birlik'te çalışırken 26. haftada 7 puan gerideydik 32. haftada lider olduk, direkten dönen bir topla şampiyon olamadık. Biz yeter ki 8'de 8 yapalım, kolay mı zor ama şampiyonluklar da zorluklarla geliyor. Geldiğimizde test yaptırdık. Maalesef ortaya çıkan tablo çok kötüydü" dedi. 

FİZİKİ ÇÖKÜŞ VARDI 

Taşdemir sözlerine şu şekilde devam etti; "Öyle sıkıntılı bir süreçti ki, psikolojik olarak göçük ve fizik olarak da karma bir takım vardı. Öncesi için çok konuşmak istemiyorum ama sıkıntılı bir durumla karşılaştık. Takıma hem doğru idman yaptırmamız, hem de dinlenmeyi doğru yapmamız lazımdı. Takım dinlendirilmemişti. İlk çabamız bunun için oldu. Bunun sonuçlarını da aldık. Sadece son maç bizim hesapladığımız ve çalıştığımız her şeyi kırdı. Yeniden bu kırığı onarmaya çalışacağız. Taktiksel antrenmanlara önem veriyoruz ofansif ve defansif anlamda eksikler olduğunu düşünüyoruz 

İNANMIŞLIKLARI PARÇALI 

Ve bunu gidermeye çalışıyoruz. En kısa yoldan oyuncularımızı fiziki açıdan da hazır hale getirmek istiyoruz. Bu sorunu kısmen de olsa çözdük. Açık yüreklilikle söylüyorum oyuncuların inanmışlığı parçalı. Zaman zaman 'acaba'ya düşülüyor. İşte burada iş bizlere düşüyor. Sadece oyuncu bu havaya giremez. O ateşi bizlerden, teknik ekipten alırsa devamında da arkasındaki büyük bir camianın kendisini desteklediğini görürse iyice inanır. Kalan haftalarda artık oyuncularımızı motive etmemiz gerekiyor."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.