Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşdemir'den 3 oyuncu  hakkında sürpriz karar

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve genç oyuncu Berat Boz'un takımdan ayrı olarak antrenörler eşliğinde özel bir programda çalışmaları talimatını verdi. Bu karar 3 oyuncuya tebliğ edildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, kadro genişliğinden dolayı tam randımanlı olarak çalışamadığını ifade ederek Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve genç oyuncu Berat Boz'un takımdan ayrı antrenörler tarafından özel olarak çalışmasını istedi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir'in bu sürpriz kararı oyunculara tebliğ edilirken; takımdan ayrılmak istediğini beyan eden ancak kendine takım bulamayan Metincan Cici ile büyük olasılıkla sözleşmenin fesihi gerçekleştirilecek.

KADRODA İNDİRİM YAPILIYOR 

Takımdan ayrı olarak antrenörler eşliğinde Nuri Asan Tesisleri'nde çalışacak Muhammet Beşir, İrfan Başaran ve Berat Boz için özel programlar hazırlanmaya başladı. Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in oyuncu sayısında önümüzdeki haftalarda yine bir indirim yapabileceği konuşuluyor. Kırmızı beyazlı yönetim kurulu ise teknik direktörleri Taşdemir'in direktiflerini eksiksiz olarak yerine getirilmesi noktasında yoğun olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.