Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tarsus maçı muhtemel 11'i belli oldu 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin yarın akşam (Cumartesi) sahasında oynayacağı Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının muhtemel onbiri belli oldu. Erkam Reşmen'in ilk kez kadroda yer aladığı zorlu müsabakada Atabey ve Ferhat'ın yeniden ilk 11'de olacağı tahmin ediliyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un yarın akşam (Cumartesi) sahasında oynayacağı Tarsu İdman Yurdu maçının muhtemil onbiri büyük ölçüde belli oldu. BAK deplasmanı sonrasında kadroda ratosyan sinyalleri veren teknik direktör İrfan Buz'un hafta içinde yapılan antrenmanlar sonrasında düşündügü ilk 11 büyük ölçüde netlik kazandı. Savunmada Aytaç Sulu başta olmak üzere Samed Hakan Kılıç ve Ahmethan Köse gibi isimleri bu maçta kulübeye çekecek olan tecrübeli teknik adamın, takımını Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasında şu onbirle sahaya çıkması bekleniyor. 

ERKAM REŞMEN İLK KEZ 

Kırmızı beyazlı ekibin kalesini yine genç isim Nurullah Aslan koruyacak. Savunmada Erkam Reşmen, Yalçın, Gökhan ve Caner'e şans verecek teknik direktör İrfan Buz'un orta alanda İlyas, Ferhat, Gökhan Alsan, Guido ve Bahattin'i ileri de ise bir haftalık aranın ardından yine Atabey Çiçek'e şans vermesi tahmin ediliyor. Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasını kazanarak yollarına devam edeceklerini dile getirdi. Takım olarak yarın akşam ki müsabakaya hazır olduklarının da mesajını veren teknik direktör Buz, "Taraftarımızı maça bekliyoruz" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.