Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftarların, tribünlere el kol hareketi yapan Yalçın'a öfkesi dinmek bilmiyor 

Samsunspor

Hacettepe karşılaşmasında İlyas'in attığı gol sonrasında kendi tribünlerine yönelik yaptığı el kol hareketleriyle büyük tepki çeken Yalçın Kılınç'a öfke dinmek bilmiyor. Yönetim bu akşam ki toplantısında tecrübeli stopere cezayı kesecek. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da içişleri karma karışık bir hal aldı. Teknik direktör konusunda şu ana kadar bir adım atamayan kırmızı beyazlı ekipte, futbolculara da bir haller oldu. Son oynanan Hacettepe maçında İlyas Kubilay'ın ikinci golünün ardından sevinmeye koşan stoper Yalçın Kılınç, stantraya dönene kadar kendi tribünlere sayısızca el kol hareketi yaptı. 

NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ ?

Yalçın Kılınç'a katılan bir kaç oyuncununda olması kafalarda soru işareti oluşturdu. Maçın ardından sosyal medyada paylaşım rekoru kıran o görüntülere Yılport Samsunsporlu taraftarlar, büyük tepki gösterdi. Maçın hemen ardından yaptığı hatanın farkına varan ve taraftarlardan ve camiadan özür dileyen Yalçın Kılınç, 'hakkınızı helal edin' dedi ancak taraftarın onuru bir kere kırılmıştı. 

GÖZLER İSMAİL UYANIK'TA 

Şimdi gözler Samsunspor yönetimine çevrildi. Kırmızı beyazlı ekibin bu akşam yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısında bu konununda masaya yatırılması bekleniyor. Kırmızı beyazlı taraftarlarla, yönetimden Yalçın Kılınç ile birlikte tribünlere el kolu hareketi yapan oyunculara ağır bir cezanın verilmesini bekliyor. Bakalım yönetim kurulundan konuyla ilgili nasıl bir karar çıkacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.