Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftarın yüzü ne zaman gülecek?

Samsunspor

Her zaman olduğu gibi Boluspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayan büyük Samsunspor taraftarı, tribünde görevini eksiksiz olarak yerine getirirken; sahada ise futbolcular büyük hayal kırıklığı yarattı. 90 dakika boyunca ürkek bir oyun anlayışı ile sahada gözüken kırmızı beyazlılar, uzatmalarda yediği golle seyircisinin başını öne eğdirdi. 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, her zaman olduğu gibi Boluspor deplasmanında da takımlarına inanılmaz bir destek verdi. 7'den 70'e tribünde takımının kazanması adına tezahüratlar yapan kırmızı beyazlı taraftarlar, alınan 1-0'lık mağlubiyetle büyük üzüntü yaşadı. Gülerek geldikleri Bolu Atatürk Stadı'ndan başları önünde ayrılan Samsunsporlular, futbolculara ve teknik direktör Engin İpekoğlu'na tepkiliydi. 


YETER ARTIK 

Üst sıralarda kendilerine yer bulma adına bu maçın büyük önem taşığını söyleyen kırmızı beyazlı taraftarlar, "Böylesine önemli bir müsabakada 90 dakika boyunca geriye yaslanmakta neyin nesi. Ofansif oynamak ve kazanmayı isteseydik bugün çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. Türkiye'nin her yerinden bu kışta soğukta kalkıp buralara kadar gelen taraftarlara yazık. İnşallah en kısa sürede toparlanıp, çıkışa geçeriz" dediler.


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.