Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftarımız için oynayıp kazanacağız

Samsunspor

Samsunspor'un Nijeryalısı Chibuike, Salı günü oynanacak Ankaragücü maçını kazanarak ligdeki çıkışlarını devam ettireceklerini söyledi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da kart cezası sona eren John Chibuike, Salı günü oynanacak Ankaragücü karşılaşmasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyor. Teknik direktör Engin İpekoğlu tarafından bu maçta ilk 11 de oynatılmasına kesin gözüyle bakılan Nijeryalı oyuncu, takımına faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Kritik haftalardan geçtiklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Sahamızda etkili bir oyun ortaya koyarak 90 dakikadan güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi. 

TARAFTARIMIZ İÇİN KAZANACAĞIZ 

Son haftalarda belirgin bir yükselişlerinin söz konusu olduğunu da sözlerine ekleyen Chibuike, "Zor ve stres dolu günleri artık geride bıraktık. Bundan sonra alacağımız her puan ve puanlar bizi ligde üst sıralara taşıyacak. Bu bilinçle sahada mücadele edip, taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Ben ve arkadaşlarım bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Ankaragücü maçınınh bizim için çok önemli olduğunu biliyor ve kazanmak için oynayacağımızı söylüyorum" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.