Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftarı Eyüpspor maçında ki mücadeleden memnun kaldı... ALKIŞI HAK ETTİLER 

Samsunspor

Samsunsporlu futbolcular, dün akşam Eyüpspor karşısında ki istekli ve yüksek mücadele gücü ile gelecek haftalar adına olumlu sinyaller verirken;: taraftarlarının da büyük beğenisini kazandı. 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu futbolcular, dün akşam Eyüpspor karşısında ki istekli ve yüksek mücadele gücü ile gelecek haftalar adına olumlu sinyaller verirken;: taraftarlarının da büyük beğenisini kazandı. Önemli eksiklerine rağmen güçlü rakibi karşısında oyunun büyük bir bölümünde oyunu domine eden kırmızı beyazlı ekip, bu zorlu sınavdan başarı ile çıktı. İstanbul'dan puanla Samsun'a dönen kırmızı beyazlı ekipte, camiada herkes rahat bir nefes aldı. 

TARAFTAR ÇOK BEĞENDİ 

Sosyal medyadan takımlarının Eyüpspor karşısındaki istekli ve hırslı mücadelelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren kırmızı beyazlı taraftarlar, hafta sonu oynanacak Adanaspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayacak. Samsunspor'da kart cezalısı oldukları için dün akşam ki karşılaşmada forma giyemeyen Yasin Öztekin ve Hasan Kılıç, hafta sonu Samsun'da oynanacak ktritik müsabakada takımdaki yerlerini alabilecekler. Öte yandan Antalya kampının son günlerinde sakatlanan Diomande'nin ise sezonu kapattığı gelen bilgiler arasında. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.