Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a soruyor... TAKIM NEDEN OYNAMIYOR ? 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Menemenspor karşılaşmasındaki isteksiz ve kötü futbolun faturasını teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a kesti. Samsunsporlu futbolseverler, sosyal medya üzerinden Sağlam'a büyük tepki gösterirken; 'Söylesene hoca takım neden oynamıyor' diye soru soruyor.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarların artık dayanacak hali kalmadı. Son haftalarda takımdaki kötü gidişatın üzerine sosyal medyadan sürekli teknik direktör Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere futbolcularını eliştiren taraftarlar,  Menemenspor deplasmanındaki o içler acısı tabloyu gördükten sonra adeta kahroldu. Şampiyonluk yolunda kaybedilen 2 puana mı yoksa takımın sahada tel tel dökülmesine mi üzüleceğini şaşırdı. 

BİR ŞEY YAPMALI 

Maçın ardından özellikle sosyal medya adeta karıştı. Kırmızı beyazlı taraftarların büyük bir bölüme teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmesi gerektiğini savunurken; bir bölümü de yine Sağlam ve futbolulara sitemde bulundu. Kırmızı beyazlı futbolseverler teknik direktör Sağlam'a sosyal medya üzerinden 'söylesine hoca takım neden oynamıyor' sorusunu yöneltti. Şimdi herkes Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın takımın yeniden ayağa kalkması için neler yapacağına merak etmeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.